Kapcsolat

A Kvant Kft.-nél azon dolgozunk, hogy ügyfeleinket továbbra is kiszolgáljuk a szükséges óvintézkedések betartása mellett! További információért kattintson erre a linkre, vagy keresse fel “Hírek, információk” menüpontunkat!

Címünk: 1117 Budapest Hunyadi János út 9.

Iroda nyitvatartása:
Hétfő-Csütörtök: 7.30-16.30 | Péntek: 7.30-14.00

Árukiadás nyitvatartása:
Hétfő-Csütörtök: 7.00-16.00 | Péntek: 7.00-13.00

Központi e-mail: info@kvant.hu

Telefon:+36 1 371-0760

Fax:+36 1 362-6219

KÉRDÉSE VAN? ÁRAJÁNLATOT KÉRNE? ÍRJON NEKÜNK MÉG MA!

Az alábbi adatlap kitöltésével jelezheti felénk kapcsolatfelvételi igényét, bármely témakörben felmerülő kérdéseit, visszahívási igényét!

Kérjük, az elérhetőségeit pontosan adja meg, hogy reagálhassunk megkeresésére!

 

Kapcsolat

Név(Kötelező)
Postacím(Kötelező)
Melyik termékünk iránt érdeklődik?(Kötelező)
Mikorra tervezi a beruházást?(Kötelező)
Honnan ismer minket?(Kötelező)
Megismertem és elfogadom a weboldal adatvédelmi nyilatkozatát*(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

 

TUV webre Kapcsolat

ISO Minősítés
“Elégedett vevőket szeretnénk, ezért törekszünk arra, hogy az elérhető legmagasabb minőséget nyújtsuk!”Annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjunk ezen elvek mentén dolgozni, már 2011-ben bevezettük cégünknél az ISO minőségirányítási rendszert, melynek keretében kiemelt figyelmet fordítunk a vevői visszajelzésekre, az ügyfeleink széleskörű és precíz tájékoztatására, munkatársaink szakmai továbbképzésére, illetve folyamataink szabályozására.
 

bisnode logo webre Kapcsolat

BISNODE Tanúsítvány
“Hitelképes, megbízható vállalat.”A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat.A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait.
 

opten logo webre Kapcsolat

OPTEN
KVANT Kft. – megbízható üzleti szereplőAz OPTEN KFt., amely 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, „A” minősítésben részesítette cégünket. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélytét vizsgálva.“Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!” – szerepel a kiállított tanúsítványon.
 

icertas webre Kapcsolat

ICERTAS
Elismert Ügyfélbarát cég.Számunkra mindig is fontos volt ügyfeleink maximális kiszolgálása, melyet az idei évben, azaz 2021-ben is így kívánunk folytatni.Nagy örömünkre szolgál, hogy elmondhatjuk, a Kvant Kft.- EHRLE Hungária csapata megkapta az ICERTIAS – International Certification Association GmbH – „ügyfélbarát cég” elismerését.